Κίνα υπερηχητική συγκόλληση μετάλλων κατασκευαστής

Co. εξοπλισμού αυτοματοποίησης Qianrong Hangzhou, ΕΠΕ. 

εστίαση στην υπερηχητική εφαρμογή, καλόπιστα για να κερδίσουν τους πελάτες

Γύρος εργοστασίων

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd Εργοστάσιο
Κίνα Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd εργοστάσιο Η υπερηχητική μηχανή συγκόλλησης σημείων μετάλλων είναι μια προηγμένη υψηλή τεχνολογία που μετατρέπει την υψηλής συχνότητας ηλεκτρική ενέργεια σε μια μηχανική ενέργεια ταλάντωσης σε ένα κομμάτι προς κατεργασία και παράγει την υψηλής συχνότητας σύγκρουση μεταξύ των δύο κομματιών προς κατεργασία έως ότου ενώνεται στενά από κοινού η θερμότητα των δύο κομματιών προς κατεργασία.
Κίνα Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd εργοστάσιο Ο ηλιακός υπερηχητικός εξοπλισμός συγκόλλησης μετάλλων εγκαθιστά το σύστημα υπερηχητικής συγκόλλησης στον ατσάλινο σκελετό του εξοπλισμού. Το σύστημα συγκόλλησης εκτελεί τη μετακίνηση Χ-άξονα στον ατσάλινο σκελετό, και τον πάγκο εργασίας κάτω από τις κινήσεις ατσάλινων σκελετών στην κατεύθυνση Υ-άξονα. Το πλάτος είναι 1 - 2,5 μέτρα της συγκόλλησης προϊόντων.
Κίνα Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd εργοστάσιο Η υπερηχητική τεχνολογία καλωδίων κεραιών είναι ένα σύστημα υψηλής ταχύτητας περιγράφεται από το οποίο τα καλώδια κεραιών χαλκού ενσωματώνονται μέσα σε μια σειρά έξυπνων καρτών που κατασκευάζονται σε ένα πλαστικό φύλλο ώστε να βρεθούν σε ηλεκτρική επαφή με τα ηλεκτρονικά τσιπ που τοποθετούνται στις αντίστοιχες κάρτες.
Κίνα Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd εργοστάσιο Η υπερηχητική συγκόλληση είναι μια γρήγορη, καθαρή και αποτελεσματική διαδικασία συνελεύσεων. Χρησιμοποιημένος για να συγκεντρώσει τις μεθόδους για τις θερμοπλαστικές συναρμολογήσεις και μερικά σύνθετα συστατικά. Χρησιμοποιείται αυτήν την περίοδο για τη σύνδεση μεταξύ των πλαστικών προϊόντων, τη σύνδεση των πλαστικών προϊόντων στα μέρη μετάλλων και τη σύνδεση μεταξύ άλλων μη-πλαστικών υλικών.
Κίνα Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd εργοστάσιο Η υπερηχητική ράβοντας μηχανή, υπερηχητικό άνευ ραφής bonder ισχύει στο ράψιμο της επίπεδης μηχανής ραψίματος του νάυλον υφάσματος, του PVC, PU, TPU, του υφάσματος TC, του μη υφανθε'ντος υφάσματος και άλλου θερμοπλαστικού υφάσματος.
Υπερηχητική μηχανή συγκόλλησης σημείων μετάλλων Υπερηχητικός οξυγονοκολλητής μετάλλων για τη συλλογή ηλιακής θερμότητας Υπερηχητικό καλώδιο που ενσωματώνει τα μέρη Υπερηχητική μηχανή συγκόλλησης Pastic Υπερήχων ραπτομηχανών

Παίρνω υπερηχητική συγκόλληση μετάλλων & υπερήχων πλαστικών συγκόλλησης μηχάνημα Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

                                     Γραμμή παραγωγής

 

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

Η Co. εξοπλισμού αυτοματοποίησης Qianrong Hangzhou, επιχείρηση ΕΠΕ έχει τον αυστηρό έλεγχο για να εξασφαλίσει την απόδοση προϊόντων και την ποιότητα της παράδοσης σύμφωνα με το ISO9001: ποιοτικό σύστημα ελέγχου του 2015. Αφορά από όλα τα είδη διαδικασίας από τις πρώτες ύλες, την επεξεργασία, τη συνέλευση, τη δοκιμή, την αποθήκευση, το εργοστάσιο, κ.λπ. 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας