Κίνα υπερηχητική συγκόλληση μετάλλων κατασκευαστής

Co. εξοπλισμού αυτοματοποίησης Qianrong Hangzhou, ΕΠΕ. 

εστίαση στην υπερηχητική εφαρμογή, καλόπιστα για να κερδίσουν τους πελάτες

Ποιοτικός έλεγχος

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd έλεγχος ποιότητας 0

Βελτιώστε την ακρίβεια επεξεργασίας με τα αυτοματοποιημένα συστήματα κατεργασίας

 

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd έλεγχος ποιότητας 1

Συγκεντρώστε το υπερηχητικό σύστημα Sonochemistry

 

Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd έλεγχος ποιότητας 2

Γήρανση και δοκιμή πριν από την αποθήκευση προϊόντων

 

Οποιοσδήποτε ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων είναι αδιάσπαστος από τον ανταγωνισμό της «ποιότητας των προϊόντων». Χωρίς άριστη ποιότητα των προϊόντων, οι επιχειρήσεις θα εξαφανιστούν τελικά στο κύμα της οικονομίας της αγοράς. Η Co. εξοπλισμού αυτοματοποίησης Qianrong Hangzhou, ΕΠΕ εξασφαλίζει ποιότητα των προϊόντων και η ποιότητα των προϊόντων μέσω μιας σειράς συστημάτων διαχείρισης ποιοτικού ελέγχου, που προωθεί την επιχειρηματική ανάπτυξη, κερδίζει την αγορά και τα κέρδη.

 

1. Καθιερώστε ένα περιεκτικό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, δώστε προσοχή στον ποιοτικό έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής, ο έλεγχος διαδικασίας είναι το κλειδί στον ποιοτικό έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων, όσο πιό σύντομα ο καλύτερος.

 

2. Για να παρέχουμε την ποιότητα-ενήμερες εκπαίδευση και την κατάρτιση με έναν ολικό τρόπο, για να βελτιώσουμε την ποιότητα των προϊόντων των επιχειρήσεων, πρέπει πρώτα να αρχίσουμε από τη βελτίωση της «ποιοτικής συνειδητοποίησης» των υπαλλήλων.

 

3. Αυστηρά εφαρμόστε τις προδιαγραφές διαδικασίας. Η παραγωγή και η επεξεργασία των προϊόντων πρέπει αυστηρά να ακολουθήσουν τις λειτουργικές διαδικασίες και τα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαδικασίας. Επειδή η διαδικασία παραγωγής είναι μια άμεση διαδικασία του σχηματισμού προϊόντων, η ποιότητα του προϊόντος εξαρτάται άμεσα από τον αποτελεσματικό έλεγχο της διαδικασίας, και η αμέλεια οποιασδήποτε σύνδεσης μπορεί να οδηγήσει στην αποτυχία προϊόντων.

 

4. Ενώ αυστηρά σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαδικασίας, είναι επίσης απαραίτητο να βελτιωθούν οι λειτουργικές δεξιότητες των χειριστών παραγωγής.

 

5. Αυστηρά εφαρμόστε τα έγγραφα και απαιτήστε την πρώτη επιθεώρηση και την επιθεώρηση δειγματοληψίας των προϊόντων. Ο σκοπός της πρώτης επιθεώρησης είναι να επιβεβαιωθεί η ποιότητα του πρώτου προϊόντος και να τεθεί στη μαζική παραγωγή χωρίς ποιοτική ανωμαλία για να αποτρέψει το περιστατικό των ατελειών. Η επιθεώρηση δειγματοληψίας καθορίζει τη σταθερότητα της διαδικασίας, περαιτέρω έλεγχοι η ποιοτική δυναμική του προϊόντος μέσω της επιθεώρησης δειγματοληψίας, και ρυθμίζει κατάλληλα τη διαδικασία παραγωγής σύμφωνα με τη διακύμανση του προϊόντος, και εξασφαλίζει τελικά την ποιότητα των προϊόντων.

Παίρνω υπερηχητική συγκόλληση μετάλλων & υπερήχων πλαστικών συγκόλλησης μηχάνημα Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

 • Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd
  Πρότυπο: CE
  Αριθμός: CID20190915657-ZS
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2019-09-15
  Ημερομηνία λήξης:
  Πεδίο εφαρμογής / Range: Ultrasonic Device
  Που εκδίδονται από: CID
 • Hangzhou Qianrong Automation Equipment Co.,Ltd
  Πρότυπο: RoHS
  Αριθμός: CID20190916433-ZS
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2019-09-16
  Ημερομηνία λήξης:
  Πεδίο εφαρμογής / Range: Ultrasonic Device
  Που εκδίδονται από: CID
Στοιχεία επικοινωνίας