Κίνα υπερηχητική συγκόλληση μετάλλων κατασκευαστής

Co. εξοπλισμού αυτοματοποίησης Qianrong Hangzhou, ΕΠΕ. 

εστίαση στην υπερηχητική εφαρμογή, καλόπιστα για να κερδίσουν τους πελάτες

Ειδήσεις

December 9, 2020

Εφαρμογή του υπερηχητικού εξοπλισμού στη μηχανή μασκών

το 2020 είναι ένα εξαιρετικό έτος. Η επιδημία coronavirus έχει επηρεάσει την ασφάλεια των σφαιρικών ανθρώπων. Παρά την οργιμένος επιδημία, η απαίτηση για τα ιατρικά εφόδια όπως οι μάσκες έχει αυξηθεί αισθητά. Ο υπερηχητικός εξοπλισμός έχει διαδραματίσει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στην παραγωγή των μασκών.

Οι μη υφανθείσες μάσκες αυτήν την περίοδο στην αγορά είναι βασικά παραχθείσες από τις υπερηχητικές μηχανές μασκών. Σύμφωνα με τις μορφές τους, μπορούν να διαιρεθούν σε μη υφανθείσες μάσκες εσωτερικών αυτιών, μη υφανθείσες εξωτερικές μάσκες αυτιών, μη υφανθείσες ενωμένες μάσκες, και μη υφανθε'ντα υφάσματα. Οι μάσκες φλυτζανιών, οι μη υφανθείσες διπλώνοντας μάσκες, οι μη υφανθείσες μάσκες duckbill, κ.λπ., αυτές οι μάσκες απαιτούν τις αντίστοιχες υπερηχητικές μηχανές μασκών στα προϊόντα.

Η υπερηχητική μηχανή μασκών είναι μια μηχανή που χρησιμοποιείται για να αυτοματοποιήσει την παραγωγή των τελειωμένων πολυστρωματικών επίπεδων μασκών. Μπορεί να χρησιμοποιήσει 1~4 στρώματα υλικών άνθρακα και φίλτρων PP spunbond των μη υφανθε'ντων ενεργοποιημένων, από τη σίτιση πρώτης ύλης στην εισαγωγή γραμμών μύτης, τη ζώνη ακρών, και την κοπή τελειωμένος - προϊόντα. Μπορεί να πραγματοποιήσει την αυτόματη λειτουργία. Έναντι της παραδοσιακής χειρωνακτικής σίτισης, της επιστροφής και της κοπής, μπορεί να σώσει το εργατικό δυναμικό 3-5. Μπορεί να παραγάγει 80~120 μάσκες ανά λεπτό. Υιοθετεί το σύστημα ελέγχου PLC και τη ρύθμιση οθόνης αφής, η οποία είναι απλή και γρήγορη. , Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα μεμονωμένο πρόσωπο, και απαιτεί μόνο τη χειρωνακτική σίτιση και τη λήψη, η οποία βελτιώνουν πολύ την αποδοτικότητα παραγωγής. Σύμφωνα με τις διαφορετικές πρώτες ύλες χρησιμοποιούμενες, η υπερηχητική μηχανή μασκών μπορεί να φθάσει στα διαφορετικά πρότυπα όπως N95, FFP2 και ούτω καθεξής.

Το σε ολόκληρο υπερηχητικό σύστημα συγκόλλησης μηχανών μασκών, η υψηλής συχνότητας ταλάντωση χρησιμοποιείται για να διαβιβάσει τα υγιή κύματα από το κεφάλι συγκόλλησης στην επιφάνεια συγκόλλησης του αντικειμένου εργασίας, προκαλώντας αμέσως τα μόρια αντικειμένου εργασίας στην τριβή και να φθάσει στο σημείο τήξης του πλαστικού, με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνοντας τη γρήγορη διάλυση των στερεών υλικών και ολοκληρώνοντας τη συγκόλληση. Η κοινή δύναμη είναι στενή σε αυτή ολόκληρου ενός κομματιού του συνεχούς υλικού. Εφ' όσον έχει ως σκοπό η κοινή επιφάνεια του προϊόντος να ταιριάξει με, δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα με την πλήρη σφράγιση.

Η φόρμα ροδών λουλουδιών αποτελείται από τον ειδικό χάλυβα κραμάτων, και τα διάφορα περίπλοκα λουλούδι-διαμορφωμένα σχέδια μπορούν να αναπτυχθούν σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών το κεφάλι συγκόλλησης είναι wear-resistant και έχει μακρά ζωή. Η φόρμα λουλουδιών είναι εύκολο να αποσυνθεθεί και να συγκεντρώσει, και η εκκεντρική ρύθμιση είναι εύκαμπτη και γρήγορη.

Το QRsonic είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής που ειδικεύεται στην έρευνα και την παραγωγή των υψηλής ισχύος υπερηχητικών μετατροπέων. Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι μετατροπείς και υπερηχητικές παροχές ηλεκτρικού ρεύματος. Μεταξύ τους, οι υπερηχητικοί μετατροπείς 15k και 20k και οι παροχές ηλεκτρικού ρεύματος χρησιμοποιούνται ευρέως ως συστατικά κλειδιά πυρήνων της βιομηχανίας παραγωγής μηχανών μασκών.

Στοιχεία επικοινωνίας